VELKOMMEN TIL STUTTERI KABRIT

UDSOLGT - HVIDE SCHÆFER-HVALPE

VEDRØRENDE LÆGEPRAKSIS

Siden jeg er blevet selvstændig og (mere end) fuldtidsarbejdende i min lægepraksis, er der ikke meget tid til aktiviteter og opdateringer her. Der er dog stadig et par dejlige ponyer til sagl - se under "SALGSHESTE"

Hvis du søger oplysninger om min lægepraksis: Der er endnu ingen "åben" hjemmeside til praksis, men der ligger oplysninger under Laegevejen.dk, som mine patienter kan få brugernavn og adgangskode til via klinikken.
RING EVT. 4586 0140
Usserød Lægehus v/ Pia Kabrit

Dressur-championat 2012

Lara red Kabrits Senobia og Kabrits Elisia i hhv. 4-års- og 5-års championatet for New Forest-ponyer. Med Senobia gik det super godt, hun er totalt cool, selv om det var første gang på udebane. De opnåede flotte 71,4%. Med Elisia var det ikke helt nemt, hun brød sig ikke om at være alene i det store ridehus i LB1-programmet og glemte meget af det hun har lært, men Lara fik hende da igennem og de fik 64,8%.
Lara og Senobia: http://www.youtube.com/watch?v=1SI7pC6p3xQ

HVALPE 2012

Hvalpene er solgt !

Vores dejlige hvide schæfer Akita fødte d. 28. april 2012 12, ja TOLV, skønne hvide hvalpe. Faderen er naboens langhårede hvide schæfer Quattro.

Nedskæring af hesteholdet og stop for avl: Af mange grunde har vi valgt at skære drastisk ned i antal heste. Nu (okt. 2011) har vi kun 4 tilbage. Se mere under nyheder.

Harry Potter Show

3.-5.-juni 2011: Vi har haft en skøn weekend på Roskilde Dyrskue!
Lara deltog i fuld fart på Apollo i springkvadrillen i Harry Potter Show i Det Store Hesteshow fredag, lørdag og søndag aften.
 Læs mere under "Nyheder".

PONYER TIL SALG

VI HAR FLERE SKØNNE NEW FOREST PONYER TIL SALG. SE UNDER "SALGSHESTE".

VELKOMMEN

Her kan du følge med i livet på vores stutteri i Avderød mellem Fredensborg og Kokkedal i Nordsjælland. Vi avler fortrinsvis New Forest ponyer, men har flere forskellige ponyer og heste i stalden. Du kan se vores dyr og skrive en hilsen til os i vores gæstebog. God fornøjelse!

Stutteri Kabrit v/ Familien Kabrit
Vejenbrødvej 4, Avderød,
2980 Kokkedal
Tlf 5352 7882
Pia_Kabrit@hotmail.com