SALGSHESTE

Vi har flere gode New Forest ponyer til salg til rette køber. Her ses Elisia.

KABRITS ATHOS 208333NF0808969

Athos har både charme, selvtillid og lækkert hår!  Mørkebrun New Forest vallak, født 1/5-2008, af super springafstamning. Halvbror til Apollo og Acapella.

Mor: Athene Hippios NF 2019

Far: Offem Minos HE.STB.224 NF  
Morfar: Bavian NFHR-E 74 DK NF

Mor Athene er kåret i 1. klasse med bronzemedalje, springpony ud over det sædvanlige, springer MB. Far Minos er importeret fra Belgien, hvor han flere gange var fløjhingst i NF og Over all Champion. Han er også kåret i Frankrig. Desuden feb. 09 kåret i Dansk Sportspony Avlsforbund. Springer M.
Morfar Bavian er en legende inden for New Forest avlen, var selv B-pony med flere forskellige ryttere og har avlet talrige top-springponyer.

Athos har den rigtige "her-kommer-jeg" attitude! Han er meget typisk New Forest af den sporty, smarte type, med masser af pony-præg. Velstillet og velgående med især en galop som er værd at fremhæve. Han har potentialet til at blive springpony på topplan. 
Forventet stang 140 cm.

Athos er kælen som en hund, følger dig hvor du end går, er sød og nem at omgås, vant til at blive striglet og trukket, få løftet ben osv.  Han er redet ca 1 års tid (okt 2013) og har været udlånt til Søborggaard, hvor han bl.a. har gået lidt military, hvilket han elsker. Han springer alt!  Super cool over for nye udfordringer, går gerne forrest for at undersøge nye ting, er vant til børn, hunde, maskiner osv.
Passet med smed, vaccinationer, ormekur og korrekt fodring.

Se flere billeder på hans side "Billeder Athos"

KABRITS ELISIA 208333NF0708404 NF

Elisia er en super velgående og velstillet New Forest hoppeplag, født 24/5-2007. Helsøster til Senobia.

Mor: Elmholts Elita NF 1769

Far: Sirius Hippios NFHR 120 NF (se www.hippios.dk)
Morfar: Odbjergs Rubin NFH 96 DK NF

I sin afstamning har Elisia rigtig mange elitedyr, A- og B-ponyer i spring eller dressur. Mor Elita er kåret i 1. klasse, går LA spring/LA dressur. Far Sirius Hippios er materialprøvevinder og fløjhingst i New Forest avlen. Han er endnu ung, allerede B-pony i dressur og springer  LA  med kapacitet til meget mere. Morfar Odbjergs Rubin er A-pony i dressur og går Military Svær. Farfar Mister Malthe (se under "hingste" på www.hippios.dk) er elitehingst, kåret i NF og DSP og A-pony i dressur og springer MB.

Elisia er højtstillet, smart og smuk med gangarter over middel. På Roskilde Dyrskue 2010 fik hun 22 point og 1. præmie og en fin beskrivelse. Hun går LB dressur og springer, hvad hun bliver bedt om, men tænder ikke så meget på springning.
Størrelse: 148 cm i stang med sko.

Med gangarter, udstråling, afstamning og temperament i top har hun potentialet til at blive konkurrencepony, familiepony eller avlshoppe!

Elisia er selskabelig, sød og nem at omgås, vant til at blive striglet og trukket, få løftet ben osv.  Lader sig ikke let skræmme af noget som helst, helt cool over for nye udfordringer, vant til børn, hunde, maskiner osv.
Passet med smed, vaccinationer, ormekur og korrekt fodring. Hun er meget dominerende på fold.

Se flere billeder på hendes side "Billeder, Elisia"

KABRITS SENOBIA 2083330808970NF

Senobia er en super charmerende og velgående New Forest hoppeplag, født 15/5-2008. Helsøster til Elisia.

Mor: Elmholts Elita NF 1769

Far: Sirius Hippios NFHR 120 NF
(se "hingste" på www.hippios.dk)
Morfar: Odbjergs Rubin NFH 96 DK NF

I sin afstamning har Senobia rigtig mange elitedyr, A- og B-ponyer i spring eller dressur. Mor Elita er kåret i 1. klasse, går LA spring/LA dressur. Far Sirius Hippios er materialprøvevinder og fløjhingst i New Forest avlen. Han er endnu ung, allerede B-pony i dressur og går LA spring med kapacitet til meget mere. Morfar Odbjergs Rubin er A-pony i dressur i Sverige og går Military Svær. Farfar Mister Malthe (se under "hingste" på www.hippios.dk) er kåret i både NF og DSP, er elitehingst samt A-pony i dressur og springer MB.

Senobia er højtstillet, smart og smuk med gangarter over middel.

Størelse: 148 cm i stang med sko

Med sine gangarter, udstråling og afstamning har hun potentialet til at blive både dressur- og springpony på højt niveau. Hun går LC/LB i dressur, er meget følsom og energisk og kræver en rutineret rytter, har sprunget en lille bane på 50 cm, mere er det ikke blevet til pga tidsnød, men hun springer som om hun aldrig har lavet andet og kan godt lide det!

Senobia er sød og nem at omgås, vant til at blive striglet og trukket, få løftet ben osv.  Meget cool over for nye udfordringer, vant til børn, hunde, maskiner osv.
Passet med smed, vaccinationer, ormekur og korrekt fodring. Er meget dominerende på fold.

Se flere billeder på hendes side "Billeder, Senobia"

Kabrits Sheriff - SOLGT

SOLGT--SOLGT-- SOLGT
Kabrits Sheriff
er en 6-årig vallak, "Dansk Sportspony" uden papirer. Han er 1/4 New Forest, 1/4 araber og 1/2 pinto af springafstamning. Han er ædel, smuk og  har det mest søde og venlige væsen. Elsker at blive nusset. Han er tilredet, men sælges som selskabspony pga. ungheste-spat. Han har ikke ondt på fold eller ved let ridning og vil nok kunne bruges til småture et par gange om ugen.

145 cm i stang.

Sheriff er passet med smed,vaccinationer, ormekur og korrekt fodring. Han er opvokset i løsdrift, går på sommergræs 4-5 måneder om året og har et robust helbred. Han har kørt i trailer flere gange uden problemer.  Han har opdateret hestepas og er chipmærket.

KABRIT´S ACAPELLA -SOLGT

SOLGT - SOLGT - SOLGT - SOLGT - SOLGT

Acapella er en rigtig lækker og velgående New Forest hoppeplag, født 19/6-2009, af super afstamning. Hun er nu mørkebrun med hvide hår i panden og en enkelt sok. Halvsøster til Apollo og Athos.

Mor: Athene Hippios NF 2019

Far: Gay Count Shetan
Morfar: Bavian NFHR-E 74 DK NF

Mor Athene er kåret i 1. klasse med bronzemedalje, springpony ud over det sædvanlige,  fik desværre en skade lige inden hun blev B-pony med Maya, men er nu i gang igen med Lara i sadlen.

Far Shetan var Årets Hingst ved sin endelige kåring i 2008 og vinder af 5-års championatet i dressur 2008. Han er B-pony i spring og imponerede alle ved New Forest Festival 2010 ved ubesværet at springe 145 cm.

Morfar Bavian er en legende inden for New Forest avlen: Han var elitehingst, var B-pony med flere forskellige ryttere og har avlet talrige top-springponyer.