Stævneresultater

SE UNDER "NYHEDER"

DENNE SIDE ER IKKE OPDATERET - SE DE NYESTE RESULTATER UNDER "NYHEDER"

LARA OG APOLLO - NU MED PLACERINGER I LA SPRING

KLUBSTÆVNE PÅ DIGELSGAARD

27/9-2009: Lara på Apollo vandt LC spring på Digelsgaard med en flot fejlfri runde og en hurtig, fejlfri tid i omspringningen! Til lykke ! I LB gik det lidt stærkt og der trillede 2 bomme, men ellers en super tur.

SLØJFESPRING PÅ HESSELRØD

14/6-09: Sløjfe igen til Lara og Apollo!
Hesselrød Rideklubs sløjfespring var pga. store mængder regn rykket ind i ridehusene. Lara og Apollo var flot og fejlfri over alle springene i 70 cm klassen, på trods at, at de var tæt på at falde i et sving. Vi droppede 80 cm, da banen var glat i begge ridehuse. Apollo opfører sig som en rutineret stævnepony, når vi er ude, og ingen vil tro, at han kun er 5 år 🤩.

STÆVNE PÅ HØRSHOLM RIDEKLUB

30.-31. maj var Lara og Apollo til udvidet klubstævne i Hørsholm Rideklub. Lørdag blev det til en 2. plads i LC spring med en flot fejlfri runde, og søndag blev de nr. 3 i LC2 dressur med 60,45%.
 Det var Apollos første dressurstævne og han var rigtig sød og dygtig, selv om han kiggede lidt på dressurhegnet som om han tænkte: "Er det de eneste spring vi skal springe over i dag?"

PÅSKESTÆVNE PÅ DYRESTEN

8/4-2009 Sløjfespringning:
Lara på Apollo:
2 super fine runder 🙂
50 cm: Et stop på "Bjørn Borg" - det er altså et underligt spring synes Apollo...men så tager vi det bare i næste forsøg og kigger ikke mere på det eller noget andet...
70 cm: En ærgerlig bom.

Maya på Dulle:
100cm: Han var ikke sig selv og skiftevis tonsede af sted og stoppede. ØV ØV. Maya kæmpede ellers det bedste hun havde lært. Opgav at springe 110 cm.

9/4-2009 Klubstævne:
Lara på Apollo:
Igen 2 runder, hvor Apollo sprang rigtig fint. Han kunne jo ikke gøre for, at Lara ikke hang fast hele vejen rundt i LD...Hun blev simpelthen sprunget ud af sadlen, men landede nærmest på benene, sprang op igen og fuldførte turen i fin stil 😎.
LC: Super tur med en enkelt bom.

Lara på Apollo (Foto Kristine Rye Svendsen)

STÆVNE PÅ CSC

21/3-2009 Disriktsstævne på CapaCity:
Maya på Parc Druid:
LA: Fin tur, 1 nedslag.
MB: 3 bomme, deres første MB sammen, så det var godt gået!

GRIBSKOV RIDEKLUB

31/1-09: Lara og Apollo var til deres første "rigtige" springstævne. LD: Flot, fejlfri runde, som gav en 3. plads! LC: Igen en super, fejlfri runde, denne gang en 4. plads! SÅDAN. . Atter viste Apollo sin fantastiske nervefaste karaktér: Han var fuldstændig ligeglad med alt fyld og alle mærkelige hestehoveder og klovne på springene. Han sprang bare alt, hvad Lara styrede ham på med ½ m luft under sig og lavede uden problemer nogle rimeligt små vendinger i omspringningerne! Dommer Anne Donatsky, som jo kender Lara of Apollo, sagde til præmieoverrækkelsen: "Mon den unge herre Apollo kan lide at stå stille under alt dette ståhej" - og det havde Apollo intet imod - han stak bare hovedet ned i præmiekurven for at se, om der var nogle godbidder!!

Maya og Parc Druid kunne ikke lide den nye "filt-tæppe- skumgummi bund". De fik to bomme i LB, hvor Druid prøvede at tonse af sted og skøjtede rundt, før de rigtigt fandt rytmen. I LA havde de en fin tur med en ærgerlig bom i omspringningen. Træner Natasja har bebudet, at det er tid til MB fra næste stævne, så det bliver spændende at følge de to på vej mod nye højder!
Lara og Apollo.

"Hvad har du i præmiekurven?"

Præmieoverrækkelse

DISTRIKTSSTÆVNE I HELSINGE

6/12-2008: Maya på Parc Druid: Fejlfri LB og LA. Sådan!
Maya på Golden-gate af Ellebrud (Molly): LB 4 fejl, LA: Fejlfri indtil hun red fejl bane i omspringningen!

DISTRIKTSSTÆVNE I BIRKERØD

22/11-2008: Mayas første stævne på vores store, powerfulde Welsh Cob: Parc Druid, som har været udlånt, derefter til salg, så viste det sig at han var skadet, og nu er han genoptrænet og og tilsyneladende uden mén. De red en fin LB med et enkelt nedslag.  

DISTRIKTSMESTERSKAB FOR HOLD

24/8-2008: På Farasi i Fredensborg blev i dag afholdt Distriktsmesterskab i Springning for Hold i det super svære Distrikt 2.
Maya og Molly var på RIF´s hold med de to kat. 3- ponyer Miss Sixty og Rasmus med hhv. Ditte og Alexandra i sadlen samt kat. 1 Lady in Red med Liv ved tøjlerne - et DREAM TEAM FRA TEAM NATASJA . 
Efter 1. hovedrunde havde holdet sammenlagt 0 fejl, men da det i 2. hovedrunde blev Mayas tur som sidste rytter SKULLE hun ride fejlfrit for at bringe holdet i omspringning om 1. pladsen. Det er første gang Maya har prøvet at ride under sådan et pres - og de klarede det, hun red en FANTASTISK runde med 0 fejl.
Så gjaldt det omspringningen, og nu kom det IGEN til at afhænge af Maya og Molly. De kunne som sidste rytter tillade sig 4 fejl, hvis tiden var tilstrækkelig hurtig. Da de fik et nedslag på spring nr. 2 fik mor Pia næsten hjertestop, men Maya satte fuld skrue på og red sejren hjem med resten af runden flyvende fejlfri ( selvfølgelig godt hjulpet af de andres gode tider også). SÅDAN SKAL DET GØRES  Hvor er I bare super dygtige tøser, og hvor har I bare de BEDSTE ponyer !!! (Billeder følger)

28/6-08: Åbningsstævne på Dyresten

Så er det ved at være en realitet med en ny rideklub under DRF på Dyresten, hvor pigerne springtræner om vinteren. I den anledning blev der afholdt Åbningsstævne. Maya på Molly(Golden Gate) blev nr. 4 i LA.
I MB blev det til et løbe-uden-om-stop for kloge Molly, som ikke så gerne forsøger at springe støtten når Maya styrer skævt på..og så lige en bom også. Ellers en god tur. De skal nok komme lige pludselig, de fejlfrie MBér du kæmper for, Maya 🙂
Baileys har holdt en pause, men er ved at være stævne-klar igen...

14-15/6-2008: Distriktsstævne i Slangerup

14-15/6-2008: Maya på Molly fik en flot 3. plads i 2. kval. til Sjællandsmesterskab for Hold. Det betyder, at de har en god chance for en plads på Distrikt 2´s hold når SM skal afholdes i slutningen af september.

7/6-2008: Distriktsstævne i Frederiksværk

Maya på Molly fik en flot 6. plads i 1. kvalifikation til Sjællandsmesterskabet for Hold. Natasha på Shakespeare blev nr. 2. Stort til lykke til jer begge!
Natasha/Shakespeare nr. 2 og Maya/Molly nr. 6 i LA, 1. kval. til SM for Hold.

20/4-08: Udv. Klubstævne, NSR

20/4-08: Lara på Baileys red to fine runder:
LB: Flot 4. plads
LA: En bom, 1. uplacerede (igen...).
Maya har øvet drama og lavet kulisser hele weekenden. Held og lykke med opførelsen af "Pinnochio" på onsdag🤩

12/4-08: Distriktsstævne i Ballerup

Både ponyer og piger var i hopla, og det var en rigtig god, men meeget lang dag:
Maya på Molly (Kat. 1):
LA:
5. plads ud af ca. 50 ryttere 
MB: Super tur, men en ærgerlig bom på det ene dobbeltspring.🙃

Lara på Baileys (Kat. 2):
LB: Smuk, fejlfri, stilfuld runde 😎
LA: Super, fejlfri runde - Laras første fejlfri LA . De var 0,12 sek. fra en placering...


TIL LYKKE TØSER!
Også STORT tillykke til vores pensionærer: Julie på Zarahby, som var til deres første "rigtige"stævne og red fejlfri LC og 2 x fejlfri LB og fik en 12. plads,
og Natasha på Shakespeare, som fik en 1. plads i LB og 2. plads i LA.
Maya og Molly til træning

23.-24/2-08, Distriktsstævne, Fredriksværk Rideklub

Maya/Molly:
Lørdag: LA: Nedslag på sidste spring i omspringningen.
MB: Nedslag på sidste spring i omspringningen (!) Placeret som nr. 8 ud af 56 - kun 2. gang de rider MB.
Søndag: LA: 1 stop pga. en satset vending i omspringningen. MB: 2 nedrivninger. Alle var ved at være trætte. Der er kommet styr på Mayas nerver i MB nu.
Lara/Baileys:
Søndag: LB: 4 fejl,
LA: 4 fejl. Fine runder. Lara har fået modet igen!
Maya/ Baileys:
Lørdag: LA: 4 fejl. Baileys fandt ud af, at hvis man prøver at drille Lara, så får man storesøster på nakken - så det gør han nok ikke mere!
 
Lara og Baileys er klar til start, her på Dyresten

26-27/1-08: Distriktsstævne, spring, HIS:
Lara på Baileys

LB/LA søndag: Fejlfri flot LB, flot runde i LA med fejlfri hovedrunde, men desværre en ufrivillig afsidning i omspringningen, da en af de små vendinger blev lidt for skarp...men Lara var glad alligevel, for hun syntes at "LA er da nemt !" 😀
Maya på Golden Gate af Ellebrud (Molly):
LA søndag: 10. plads ud af 58 ryttere.😎
LA/MB lørdag: Det var ikke lige Mayas dag, så vi kommenterer det ikke yderligere...😮

19/1-08: Nytårs-springning, Team Natasja, Dyresten:
Stafet-springning: Maya/Molly var fejlfri og hurtige og blev nr. 3 på hold med Alberte/Yellow. De vandt en flot statuette og roset. Til lykke!
Baileys blev meget tændt og lavede ballade da han skulle vente på stafetten (man er vel unghest 😉), så Lara syntes ikke det var så sjovt. Bedre held næste gang Lara!🙂

28/12-07: Sløjfespring, Dyresten:
Maya på Golden Gate af Ellebrud (Molly): 100 cm fejlfri, 110 cm fejlfri (LA+ MB højde)

Lara på Baileys: 80 cm fejlfri, 90 cm fejlfri (LB + LA højde for dem)
Godt gået tøser!!

Resultater fra tidligere stævner følger...

Lara på Baileys til sløjfespring på Dyresten.

Maya og Molly, Distriktsstævne SLR nov. 2007. Nr. 10 i LA ud af ca. 65

Overskrift 1