VORES VALG AF HINGSTE

GAY COUNT SHETAN

Athene Hippios har i 2009 fået et lækkert hoppeføl Acapella efter den knald-sorte, smukke og fantastisk velgående Gay Count Shetan fra Blåbærgården New Forest v/Niels Ottesen. Shetan er bare 6 år og blev Årets Hingst 2008. Han vandt desuden 5-års-championatet i dressur 2008. Shetan er halvbror til Elisia og Senobias far Sirius Hippios, han er nemlig efter elitehingst og S-pony i dressur Mister Malthe fra stutteri Hippios. 

SIRIUS HIPPIOS

Sirius Hippios, materialprøve-vinder. Foto: Lene Thaulow, www.hippios.dk

New Forest hingsten SIRIUS HIPPIOS er far til Elitas føl fra 2007: Kabrits Elisia og 2008: Kabrits Senobia.

SIRIUS er halvbror til vores Athene Hippios (samme mor: Eskehøjgaards Za Za Zee). Han er lige som Athene smuk og besidder et kæmpe talent inden for både dressur og spring. Han er på trods af sin unge alder allerede B-pony i dressur. Og så har han en dejlig "gnist", som er vigtig for konkurrence-ponyer - og gør dem altid sjove og spændende at have med at gøre. Selvfølgelig uden at det går ud over rideligheden og det gode hovede!

Se mere om SIRIUS på www.hippios.dk .

 
Sirius Hippios - kæmpe talent inden for både spring og dressur. Foto: Lene Thaulow, www.hippios.dk

OFFEM MINOS

Offem Minos. Foto: Lene Thaulow, www.hippios.dk

Athene Hippios har i 2008 født et dejligt hingsteføl Kabrits Athos efter OFFEM MINOS, som ud over at være en smuk super-springer også har et fantastisk temperament (Det har New Forest-ponyerne jo oftest, men han er helt speciel !). Han er kåret både i New Forest avlen og Dansk Sportspony Avl.
Se
www.hippios.dk for flere oplysninger og billeder af Minos. 

Offem Minos, importeret fra Frankrig, foto: Lene thaulow, www.hippios.dk